Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Brunchinspiration

Föregående Nästa
våfflorjordgubbar_foodfolder.JPG (1)

Pannkakor, plättar, våfflor, amerikanska pannkakor, galette, potatiskakor... Vad väljer du till din brunch idag? Här hittar du mina favoritrecept till brunchen.

Vad består din favoritbrunch av? Här får du mina favoritrecept till brunchen.


Spenatplättar är ett lite nyttigare alternativ till vanliga plättar och dessutom har de en fin naturligt grön färg. Jättegott med rårörda lingon! Klicka här för recept. Ett snabbare alternativ till spenatplättar är spenatvåfflor. Ett matigare alternativ helt enkelt. Klicka här för receptet. 


Jag har testar väldigt många olika våffelrecept och det här receptet på frasvåfflor är utan tvekan det bästa! Klicka här för recept. Fluffiga och ljuvliga amerikanska pannkakor är svårt att undvika, eller hur? Receptet hittar du här.Klassiska pannkakor hör också till brunchen. Servera med sylt eller varför inte med lite pressad citron och strösocker... så gott! Klicka här för receptet. 


Galette på smördeg med tomater eller valfria grönsaker är ett snabbt och enkelt alternativ. Klicka här för recept.Har du potatismos över? Då tycker jag att du ska baka potatiskakor. Jättegoda och passar alldeles utmärkt till brunchen! Klicka här för receptet. 


Fattiga riddare står på vinnarplatsen på restfestpallen. Receptet hittar du här.  


Njut av din brunch och glöm inte att tagga mig #bakemybreathaway och Foodfolder #foodfolder om du lägger upp dina fina bilder på sociala medier!


Recept på smoothies och juicer