Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Tapas på Boqueria

Föregående Nästa
menuboqueria_foodfolder.jpg

Restaurang Boqueria i Mood gallerian i Stockholm serverar vällagad och god tapas i en livlig och avslappnad miljö.


Boqueria är ett av mina personliga favoritställen i Stockholm för en avslappnad middag och har varit det sedan de öppnade. Dock är det inte enbart middag som de serverar utan även frukost och lunch. Ute på "torget" strax utanför själva restaurangen är torget där man kan äta små munsbitar eller ha afterwork. Dock är ljudnivån på kvällstid rätt hög så man bör inte vara så känslig för att behöva överrösta alla andra...  I själva restaurangdelen är det också rätt högljudd varför jag tycker att det är ett perfekt ställe för en middag med vännerna men kanske inte som ett mysigt dejtställe. 


Servispersonalen är alltid snabba på att uppmärksamma gästerna men som för några dagar sedan när jag åt middag där sist kändes det som att personalen glömde bort oss så fort vi hade ätit och de hade dukat bort tallrikarna.


Tempot är snabbt och maten kommer i omgångar och snabbt. Rätterna är perfekta att dela och det är lagom att beställa ungefär 3 smårätter var. Prisnivån är medel men varje rätt är absolut värt priset! 


Kort och gott, Boqueria är ett perfekt ställe att äta en god lunch efter en shoppingrunda på stan eller en middag med vänner.För bordsbokning och meny, klicka här.