Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Gör julgodis med Tea Malmegård på Baileys Treat Factory

Föregående Nästa
baileys_foodfolder.jpeg

Nu har ni chansen att göra julgodis med konditorn Tea Malmegård på Baileys Treat Factory. Ett perfekt tillfälle att umgås med nära och kära eller varför inte med helt nya bekantskaper och göra julens godaste julgodis smaksatta med Baileys. Mysig julstämning, magisk julgodis och freakshakes väntar på dig nu i helgen 16-17 december!


Igår fick jag vara med på Baileys Treat Factory med Tea Malmegård och göra julens godaste julgodis. En fantastiskt mysig och god stund där vi fick göra kola, fudge och tryfflar smaksatta med Baileys. Ni har också möjlighet att få göra magiska julgodis med Tea den här helgen (16-17 december) på PS Matsal på Söder i Stockholm. Passa på att umgås med någon du tycker om i ett par timmar och gör årets godaste julklapparna!


För biljetter och mer information https://billetto.se/e/baileys-treat-factory-biljetter-246718
Jag, Emma (Brinken bakar), Simona (Cookies and Sweets), Anna (Kitchen of Anna) och Leila (Leila lagar) som tyvärr inte fastnade på dessa bilder hade jättetrevligt tillsammans och gjorde supergoda godisar. Ett hjärtligt tack till er för en riktigt mysig kväll! 
Foto: Beata Holmgren, Studio Emma Svensson