Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Adam & Albin, en middag att minnas!

Föregående Nästa
image.jpeg

Wow! Vilken upplevelse det var att besöka den nyöppnade restaurangen Adam & Albin! Att kliva innanför dörren och bli bemött av en glad och entusiastisk personal gav ett mycket bra första intryck och den känslan höll i sig hela kvällen. Precis som jag vill ha det! Engagerad personal, otroligt god mat lagad på de finaste råvarorna och med passion är allt som krävs för en lyckad restaurang.

Jag älskar att besöka restauranger och äta god mat, ja, vem gör inte det?!


Jag har alltid varit matintresserad och är även medveten on vad jag äter. Därför är det väldigt viktigt för mig att när jag äter på restaurang få vällagad mat med fina råvaror och bra service. Att bara servera bra mat räcker inte om personalen inte engagerar sig. Adam & Albin levererade verkligen allt det och lite till! Personalen var så fantastiska! De var engagerade och diskreta. Det kändes att vi fick personalens fulla uppmärksamhet trots att restaurangen vad fullsatt. Inredningen var i tiden med rådande inredningstrender med subtila färger och marmor.


Maten!


5 rätter som vi började med "snacks" och därefter fick vi göra egna val. Smakerna var rena och tydliga och allt var bara så otroligt gott! Jag vill låta bilderna tala för er! Verkligen en upplevelse och ett besök att minnas! ...Och ett mycket bra sätt att fira ett toppresultat på en tenta! Hoppas att du får en underbar dag!Boka bord här!