Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Tre bästa midsommarrecept

Föregående Nästa
brownie-tårta-foodfolder.JPG

Här har jag samlat mina tre bästa och godaste midsommartårtor. Alla med jordgubbar, en glutenfri midsommartårta, en klassisk gräddtårta och en midsommartårta för chokladälskare. Alla lika goda och fina att ha på midsommarbordet!


En klassisk jordgubbstårta hör till mångas midsommar. Fyll den med hemkokt vaniljsås och toppa med massor med färska jordgubbar och vispgrädde, mums! Klicka här för recept. Utseendet går naturligtvis variera hur mycket som helst. Nedan ser du ett annat alternativ till dekorering. Marängtårta mer krispig maräng, fluffig grädde och färska jordgubbar är en riktig sommardröm. Den är dessutom glutenfri och mycket enkel att baka. Dessutom går den att förbereda på nolltid om man skulle ha tidsbrist eller få oväntade gäster så kan man "fuska" med att köpa färdiga marängbottnar i mataffären och då går den väldigt fort att förbereda.  Recept hittar du här.Visst är det skönt att servera något som är enkelt att baka men smakar fantastiskt gott? Då ska du baka den här underbara brownietårtan. Den är magisk och superenkel att baka. Recept hittar du här.


Hoppas att ni får en riktigt underbar midsommarhelg med massor med god mat och trevliga stunder tillsammans med familj och vänner!


 


Testa även