3Somm

Sanbitter Röd

Föregående Nästa
foodfolder-bitter.jpg
När bittra smaker är det som du faller för så glöm inte att det också är möjligt att hitta alkoholfria alternativ. Prova Sanbitter, kommer i sexpack och på 100ml flaska. Tro mig att alla kommer att gå åt, med en söt och tydligt bitter smak i kombination med blodapelsin och kryddor. Perfekt att kombinera på egenhand, över is eller uppblandad med sodavatten. Prova gärna som en drinkingrediens, löjligt härlig att blanda med färska jordgubbar och lite chili.

Beskrivning:

Land: Italien 


Stil av dryck: Bitter


HITTA bittern HÄR!


PASSAR TILL


Detta är en typ av dryck som kan avnjutas som aperitif, perfekt att kombinera på egenhand, över is eller uppblandad med sodavatten. Prova gärna som en drinkingrediens, löjligt härlig att blanda med färska jordgubbar, lite chili och sodavatten. 


Det kan vara lite svårt att kombinera en sådan tydligt bitters dryck som samtidigt har en del socker till sig, lösningen kan vara att tillexempel aromspegla med blodapelsin i mat eller dessert, prova gärna till salmalax med blodapelsin och avokado men då kan det vara klokt att späda ut denna kraftfulla dryck. Vill du avnjuta i sin helhet så är mjuk blodapelsinkaka en hitt som sällan skådats!

Tips

Lyssna på podden via Acast eller iTunes.