Pralinsystrarna

Löjromspizza

Föregående Nästa
pizza_foodfolder.jpg
Löjromspizza, både vackert och gott. Enkelt att göra och passar väldigt bra som förrätt eller som tilltugg till ett glas bubbel. Gör din egna deg eller köp färdig.

Ingredienser

  • pizzadeg
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1,5 dl västerbottenost
  • 1 dl gräddfil
  • 80 g löjrom
  • 1 st rödlök, finhackad
  • 8 kvist dill
  • 0,5 st citron, små skivor

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°


Kavla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt.


Bred på creme fraîche och strö över västerbottenost.


Grädda i ugnen tills osten smält och pizzan fått fin färg, ca 10 min. Låt svalna.


Klicka ut gräddfil, löjrom och strö över finhackad rödlök och dill. Garnera med citronskivor.



Servera gärna med ett glas Prosecco