Nyheter

TÄVLING - Staycation på PM & vänner

Föregående Nästa
foodfolder-pm-vänner.jpg

Unna dig njutfull inspiration i våra utskick och var med och vinn en ”staycation” med middagspaket för två på PM & vänner i Växjö.

Tävlingen är avgjord och vinnaren Tanja Cronqvist är kontaktad.


Signup här!


I "staycation" vinsten ingår en övernattning för 2 personer med frukost och tillgång till gym, bastu och pooler. På kvällen serveras middag i bistron med gastronomiskt tema ”Skog, äng & sjö” där fokus ligger på ekologiska och närproducerade råvaror. 


I våra utskick samlar vi höjdpunkter, de bästa recept och dryckestips för att du enkelt ska få inspiration till en mer njutfull vardag och fest! Utskicken kan innehålla information om alkoholhaltiga drycker. För att delta måste du vara 20 år eller äldre.


Lyssna på vår podcast I glaset om Svenska semester pärlor här!


PM & vänner - är ett förstklassigt hotell som bygger på sin gastronomi med en vinkällare utöver de vanliga. PM & Vänner har belönats med Grand Award av Wine Spectator som den första och enda restaurangen i Sverige.​ Så hit bör alla vinälskare åka och botanisera bland de 35 000 st vinerna!


Tävlingen pågår till den 20/7-18 och vinnaren presenteras här på Foodfolder.se och kontaktas via e-post. Vinnaren kan använda vinsten fram till den 30/8-18. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.