Nyheter

Nuet - En middag utöver de vanliga

Föregående Nästa
NUET-by-Zacapa-3.jpeg
NUET-by-Zacapa-2.jpeg
NUET-by-Zacapa-1.jpeg
nuet-by-zacapa-edin-josephine.jpg

NUET by Zacapa är tillbaka med sitt ”här och nu”-mat- och dryckeskoncept. Pop-up restaurangen gästar denna gång Gemyse Nima på Tivoli i Köpenhamn 18/1 & Paradiso på Söder i Stockholm den 24/1. Menyn består av en trerättersmeny ackompanjerat med cocktails skapat av stjärnkocken Edin Dzemat och en av världens bästa bartenders, Josephine Sondlo. En perfekt julklapp helt enkelt!

Stockholm


Vart: Paradiso i Stockholm


När: 24/1 Två sittningar, 17-19 samt 20-22.


Bokningen till NUET by Zacapa i Stockholm sker via Billetto här!


Middagen kostar 995 kronor och innebär en 2-timmar sittning med upplevelser utöver de vanliga.  


 


Köpenhamn


Vart: Gemyse Nimb, Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København


När: 18/1 Två sittningar, 17-19 samt 20-22.


Bokningen till NUET by Zacapa i Köpenhamn sker via Billetto här!


Middagen kostar 790 dkk och innebär en 2-timmar sittning med upplevelser utöver de vanliga.  Zacapa


Zacapas rom produceras i Guatemala och är på sitt sätt ett kulinariskt konstverk förverkligat genom tålamod, kvalitet och hantverk. Romen lagras och åldras i högländerna i Quetzaltenango, där Zacapa utvecklar sin komplexa smak och karaktär 2300 meter över havsytan i vad som kallas ”det mystiska huset ovan molnen”. Zacapas chefsdestillatör, Lorena Vásquez, påbörjade sin karriär i romvärlden för 22 år sedan. Idag är hon en av tre ”master destillers” i världen.


 


Edin Dzemat


Edin Dzemat vann Kockarnas kamp år 2016. I Edins kök blandas svenska och bosniska traditioner. Detta har lett till stort intresse från den kulinariska världen, och banar vägen för banbrytande smakupplevelser på den svenska restaurangscenen. 2016 öppnade Dzemat sin restaurang Brasserie by EDz på det prisbelönt Kosta Boda Art Hotel. 


 


Josephine Sondlo


Josephine Sondlo är vanligen bartender på gastrobaren Penny & Bill på Grevturegatan i Stockholm. Hon är en miljömedveten bartender och försöker därför alltid tänka hållbart. Tidigare i våras blev Josephine korad etta i den Nordiska finalen av tävlingen World Class och blev nu i finalen i Mexico utsedd till sjunde bästa bartender i världen.


 


Läs även