Terese Cedergren

Tonfiskröra på endive blad

Föregående Nästa
foodfolder-tonfiskrora-endive-1.jpeg
Perfekt som snacks eller som en anrättning till tapas middagen! Enkel tonfiskröra serverat på endive blad toppat med lök och färsk koriander.

Ingredienser

  • 150 g tonfisk på burk
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 msk majonäs
  • 0,5 st äpple
  • 2 krm örtsalt
  • 1 krm koriander
  • 1 st endive sallad
  • Topping:
  • picklade rödlök
  • rödlök
  • färsk koriander
  • malen svartpeppar

Gör så här:

Låt tonfisken rinna av. 


Hacka äpplet och blanda ner tonfisk, crème fraiche och majonäs. Smaka av med örtsalt, koriander och peppar.


Servera tonfiskröran med på endivblad toppad med picklad rödlök och en korianderkvist.


Gott i glaset