Terese Cedergren

Tomat och mangosalsa

Föregående Nästa
foodfolder-tomatsallad.jpg
Underbart somrig tomat och mangosalsa som gör sig riktigt bra som tillbehör till grillat. Blir det något över så mixa salladen slät, kyl den rejält och servera som en somrig förrätts gazpacho.

Ingredienser

  • 400 g tomater
  • 1 st rödlök
  • 2 mogen mango
  • 1 kruka(or) färsk koriander
  • 2 msk rapsolja
  • 1 st citron
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här:

Skär mango och tomater i små tärningar, hacka lök och koriander och blanda allt i en skål.


Tillsätt rapsolja och pressa citronen över salsan.


Smaka av med salt & peppar.


LYSSNA PÅ poddAVSNITTET OM GRILLAT



 Lyssna på podden via SpotifyAcast eller iTunes


Receptet är inspirerat från min kollega Elina "aka" Bake my breath aways tomat- & koriandersalladsrecept.