Terese Cedergren

The dinner club

Föregående Nästa
foodfolder-the dinner club crew
foodfolder-Christoffer Sköld
foodfolder-Nassim Ridha
foodfolder-Joakim Larsson
foodfolder-Fabian Olli Johanson
foodfolder-Desirre Jaks
flodfolder-desiree Jaks gott

Vid åtta tillfällen under hösten så gästspelar våra framtida unga stjärnkockar på Atelier 23. Varje pop-up tillfälle finns plats för 24 st gäster och antalet rätter varierar vid varje tillfälle. Skynda att boka, platserna är få och efterfrågan stor!





Initiativtagarna till The dinner club är Pontus Frithiof, ägare och grundare, samt Andreas Edlund, kökschef.


 


Under åtta måndagar kan ni möta följande talanger;


22 augusti, Hampus Risberg, Commis Team Sweden Bocuse D’or 2017


12 september, Oelsya Kulyk, Chef de partie på femstjärnigt hotell.


26 september, Joakim Larsson, Haymarket


10 oktober, Nassim Ridha, Görvälns Slott


24 oktober, Sofia Åberg, Fotografiska Restaurang


31 oktober, Christoffer Sköld, Aveqia


7 november, Fabian Olli Johanson, Noga Matstudio


28 november, Desirée Jaks, Agrikultur


 


Middagsmenyn kostar endast 500 kronor per person och inkluderar dessutom dryck.







Boka bord via atelier23@pontusfrithiof.com eller på telefon 08-54527300 


 



Testa även;