Terese Cedergren

Lättlagad svampizza med tryffel

Föregående Nästa
foodfolder-svamp-tryffelsalami-pizza.JPG
Tiden är knapp men tumma inte på kvalité och vällagad mat, lite av mitt motto. De kan vara enkelt med bra råvaror och bli super gott. Tortilla bröd är grymma att använda som botten till pizza. Denna version använde jag mig av en svampcreme med tryffel, crème fraîche, mozzarella, lök och champinjoner toppade med krasse och ett par droppar färsk citron! WINNING!

Ingredienser

  • 1 st tortillabröd
  • 1 msk svampcreme med tryffel
  • 1 msk crème fraiche
  • 2 st skogschampinjoner
  • 3 skiva(or) vårlök
  • mozzarella
  • ost
  • krasse
  • citronklyfta

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.


Bre på svampcreme och crème fraîche på tortillabördet.


Toppa med mozzarella, lök och champinjoner.


In i ugnen i ca 5-8 min.


Skär upp pizzan och avsluta med att toppade med krasse och ett par droppar färsk citron.


LÄTT!



Följ mig på Insta!


Gott med;

Tips