Terese Cedergren

Nytt restaurangkoncept i Ringen centrum, Teatern

Föregående Nästa
teatern-ringen.png

Teatern ett nytt restaurangkoncept i Ringen på Södermalm har öppnat. Sveriges främsta kockar (och konditor) samlas under ett och samma tak för att förverkliga sina matidéer och göra bra mat lättillgänglig.

Teatern består av nio olika kök och ett patisseri.


Mat och bakverk av hög kvalitet serveras från morgon till kväll. Utförandet och servicen är ska vara snabb, enkel och opretentiös, utan att tumma på kvaliteten. Priserna passar de flesta plånböcker.


Teatern har sammanlagt 250 sittplatser och omfattar ca 900 kvm.


 


Snack Bar - Kockduo: Linus Ahlstedt och Mikael Gröndal


Sydfransk snabbmat,  signaturrätten är kalvköttskebab gjord på bra råvaror och med en egengjord sauce blanche.


 


Korvkiosk Kvalitetskorv - Kock: Magnus Nilsson, driver Fäviken Magasinet har utnämnts till världens 19:e bästa restaurang. 


 


K-märkt Bageri & Patisserie - Konditor: Daniel Roos, K-märkt patisserie och bageri Frukost,


Serverar allt från frukost till födelsedagstårtor. Det blir moderna och roliga bakverk, bröd, bullar och för alla frukostälskare kommer det finnas goda mackor och en rad hälsosamma alternativ.


 


The Plant – Food that works - Kock: Maximillian Lundin  


Sveriges första helt ekologiska och veganska fastfood-restaurang. Menyn anpassas efter säsong och allt är givetvis 100 % ekologiskt och jag använder även biodynamiska råvaror.


 


Raamen - Kockduo: Adam Dahlberg och Albin Wessman, Adam & Albin Matstudio


Serverar nyskapande nudelrätter med svenska smaker. 


 


Nook Asiatisk streetfood - Kockduo: Claes Grännsjö och Alexander Bäckman


Serverar mat med smak och inspiration från asiatisk street food. På menyn finns bland annat den vietnamesiska baguetten banh mi och steam buns, ångade bröd med sidfläsk.





 


Mama Delicious Roasts - Kock: Marco Baudone





På menyn finns bland annat kyckling, högrev och italiensk porchetta. Köttet rostas på snurrande spett i flera timmar för att sedan serveras med olika sorters bröd, fräscha grönsaker och dippsåser.


 


Caos - Kock: Stefan Catenacci


Serverar smårätter från hela världen, bland annat koreansk råbiff och ett 63-graders ägg med svampkräm.


 


Följ Teatern på Insta!