Terese Cedergren

Melonsallad med fetaost och mynta

Föregående Nästa
91B26CB5-A3EE-48AF-ABD5-7C8ACCCC6E54.jpeg
En sallad som ger den totala sommarfeelingen, perfekt till ett glas rosévin! Servera vattenmelonsalladen med fetaost och mynta till lunchen eller eller buffen alternativt som ett fräscht tillbehör till grillat.

Ingredienser

  • 1 kg vattenmelon
  • 200 g fetaost
  • 1 msk citronjuice
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 1 kruka(or) färsk mynta
  • 2 msk olivolja

Gör så här:

Skär vattenmelonen i tärningar och lägg i en skål.


Smula fetaost och blanda med melonen.


Pressa citronjuicen och häll över tillsammans med olivoljan.


Toppa med färsk mynta och svartpeppar, häll sedan upp melonsalladen på ett fat och servera.


Gott till