Terese Cedergren

Armenisk afton med Kitchen of Anna

Föregående Nästa
96827232-935F-4A22-942F-F832E9B08837.jpeg

Helgen spenderades hos Anna Demirian "aka" Kitchen of Anna med ett gäng passionerade mat influensers. Ingen av oss hade tidigare testat de armeniska köket och vi har verkligen missat något. Ett ljuvligt möte med ett nytt kök. Låt dig inspireras och hitta recepten nedan. Psst. för er som inte känner till Anna så är hon med i senaste numret av tidningen Buffé.

 


Armenisk fetaost, oliver, vitlöksås och aprikossås.



Grönsaksröran är helt klart den godaste jag någonsin har provat, receptet hittar du här!



Hitta receptet på Helgrillad röding med aprikossmör här!



Denna Pinot Gris var en klockren kombo tillsammans med rödtingen, hitta och beställ den här!



Dessa små Auberginerullar var helt gudomliga, hitta receptet här!



Till buffén serverade Anna Pinot Gris och rött från topp producenten Villa Antinori.



De röda vinet kommer från Villa Antinori i Toscana och var en perfekt kombo, då vinet har en fräsch syra som möter upp i de olika smårätterna. Hitta och beställ vinet här!



Dessert foto in action :)



 Se Annas inspirerande Insta konto här!