Terese Cedergren

Croissant pizza med päron och ädelost

Föregående Nästa
B8C4B918-539E-4B63-B3E8-BDF604BD343B.jpeg
Frasigt god dessert pizza toppad päron, ädelost, honung och nötter. Servera med ett sött dessertvin och njut.

Ingredienser

  • 1 st croissantdeg
  • 3 st päron
  • 3 msk färskost
  • 140 g ädelost
  • 2 msk flytande honung
  • 1,5 msk mandel
  • 1,5 msk hackade valnötter

Gör så här:

Sätt ugnen på 170 grader.


Rulla ut croissantdegen på en plåt med bakplåtspapper. Klipp degen i önskat antal bitar. Om det blir deg över så de går utmärkt att frysa till ett senare tillfälle.


Bred degen med färskost.


Kärna ur och skär päronet i tunna skivor och lägg dem på krämen.


Smula ädelosten över päronen.


Ringla honung över och toppa med mandel & valnötter.


Grädda 8-10 min.



Servera med;