Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Den här veckan...

Föregående Nästa
quote.JPG

Mina älskade läsare, ni kan inte ana hur mycket jag har saknat min blogg den här veckan! Jag började ju på min praktik i måndags och jag misstänkte att jag skulle vara trött men alltså, jag var tröttare än tröttast efter varje dag på praktiken och gick och la mig för natten senast kl. 21 varje kväll!

Jag är "starstruck" varje dag jag är på min praktik för jag får jobba med så otroligt kompetenta och duktiga bagare! Häromdagen fick jag till och med träffa mjölleverantören Laban själv. Att vi bakar med råvaror av hög kvalité gör det så otroligt roligt att praktisera där. Brillo bageri har samma filosofi som jag att bara det bästa duger. Om man nu ska äta något så varför ska man nöja sig med något annat än det bästa!


Jag längtar redan till måndag då jag ska få jobba igen. Mina kollegor är (förutom att det är mycket kompetenta som jag skrev ovan) mycket snälla. Det gör så mycket att man bryr sig om andra och hjälper till. Det får mig att trivas där. Häromdagen hade jag fullt upp och en underbar kollega till mig bakade en fantastiskt god pizza, kanske den godaste pizzan jag någonsin har ätit. Hur omtänksamt var inte det? Att vara snäll kostar inget och det mår alla bra av! 


Jag håller på att provbaka en matpaj som jag ska lägga upp på bloggen imorgon. En god vegetarisk paj, vad säger ni? Den perfekta lunch- eller middagspajen!


Ha en fin lördagskväll så hörs vi imorgon igen då ni ska få ett recept på en matpaj!